yapma bana yapma bunu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana bunu yapma
  2. yapma bunu yapma bunu
  3. yapma bunu
  4. ah bobo yapma bunu
  5. yapma bunu omer
  6. sunu yap bunu yapma kitaplari
  7. iste bunu yapma bize
  8. yapma denilen seyi yapma istegi
  9. el kol yapma bana
  10. yapma bana numara

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapma bana yapma bunu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma bana yapma bunu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma bana yapma bunu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapma bana yapma bunu. Copyright of the articles are belong to their authors.

» scottie pippen » moderatorlere yalakalik yapma yontemleri » materyalist bunyelere atilan tokat » hazir corba » pakize karada » 20 lerde cocuk olmak » 17 kasim » sozlukle ilgili istekler » kusur » uludag sozluk atletico madrid taraftarlari » hellboy 2 the golden army » karinin evi terketmesi » ayrilik acisi » sozlukteki galatasaraylilar » pati cekmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iddaa » kurt cobain ve genc siviller » hahaha nasil baslik ama » besiktask » boxer yazilari » yeter olsun dinci yayincilar » ulkeyi kurtarmak isteyenlerden kurtarmak » ugur isilak » butun tahminleri tersine cikan iddaa yorumcusu » the first cut is the deepest » libidoyu dusurmek icin kullanilabilecek yontemler » pain of salvation » ahmet alp balkan » ptrs 41 » almanyada bulunmus yasli amcalar