yapma bana numara 

kapat
  1. ciguli klasiği aşmış bir şarkı. bir de bu varken binnaz gibi osuruk bir şarkıyla tanınmıştı ya ben kahrettim bu adam kim bilir ne hale gelmiştir.

ducave ducavani
    ducaani
    aaah
    ducave
    vulyacuti saala
    vulyacudi saati

gece gündüz gezersin
    benim için ölürsün
    yapma bana numara
    yapma bana numara
    aaah
    yapma bana numara

sizin için ölürüm
    sizi boyle severim
    yapma bana numara

aah
    sevgilim, sevgilim gel bana
    sarıl simci boynuma
    sev beni sar beni güzelim aman

seni böyle seviyorum
    sizi böyle özlüyorum
    sizi böyle bekliyorum

sokaklarda yatarım
    şimdi oldum avare
    yapma bana numara
    #393072 (laz pacino, 03.07.2006 01:03)

© 2008 - uludağ sözlük

yapma bana numara başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma bana numara ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma bana numara nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» demonstration » bos bos monitore bakmak » erkeklerin adet gormesi durumunda olabilecekler » dun gece » basarili turbanli kadin olmamasi » ilaniask » teb kobi tv » avt » pallacanestro treviso » eski sevgilinin cisini tutamamasi » randy rhoads » tanriya inanmiyorum ama ya varsa » espresso » kapitalizm » deniz aslan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilker yasin » ergenekon » fetullah gulenin amerikada yasamasinin nedenleri » degeneration » karma ekonomi » me gustas tu » yaran olaylar » muslum denen hiyar burda mi » esens » hifzi topuz » uludag sozluk moderator secme ritueli » vakif prezervatifi » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » gocebe yazar » kediye kafa atan mucahit fare