yapma arkadasim 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapma canim yapma arkadasim
  2. yapma canim arkadasim
  3. yapma arkadasim etme kardesim
  4. yapma denilen seyi yapma istegi
  5. yapma canim yapma gulum
  6. yapma cocugum yapma evladim
  7. yapma volkan yapma edu
  8. uzak mesafe hayrettin yapma hayrettin yapma
  9. en iyi arkadasim
  10. yol arkadasim

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapma arkadasim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapma arkadasim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapma arkadasim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapma arkadasim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» toni calvo » luther » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » ben gencken le baslayan soze verilecek tepki » karmancorman » tomas abraham » ergenekon orgutunun lideri » ask degil » ali ayse yi seviyor » 20 lerde cocuk olmak » trigger » basibozuk » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » iddaa » meric erkan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » robinson crusoe ve cuma » milletler arasi » crzytarantla » easy » izmit » ya seve seve ya sike sike » testosteron » cekette bulunan istenmeyen kadin tuyleri » bantumi » karagucu » esegin sikine kelebek konmasi » gozunu acmayanin gotunu acarlar » bim insani » mainz » domination nation