yapiyorum 

kapat
  1. yap mak fiiline, şimdiki zaman eki getirilerek, 1. tekil şahısta çekimlenmesiyle oluşur. *

*
    (gonulcelen, 24.10.2006 00:10)
  2. (bkz: yapıyorsun)
    (bkz: yapıyor)
    (bkz: yapıyoruz)
    (bkz: yapıyorsunuz)
    (bkz: yapıyorlar)
    (bkz: ediyorum)
    (bkz: ediyorsun)
    ...
    ..
    .
    (bkz: ukte dolması diyerek açılan başlığın yükünü azaltma isteği)
    (yasakani, 24.10.2006 01:05)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » siverek in tarihi eserleri » paranin getirdigi huzursuzluk » dave lombardo » kudbettin » hubie brown » sevisme baslatici diyaloglar » ketcapli pilav » mike portnoy » brutality » cilginlar partisi » kol saati » kralice 2 elizabeth » baykan in tarihi eserleri » bir ulkucu sevdim » turk spor medyasi » etegi kaldir » seyh ahmet cam nameti » semih senturk » basligima can ver bu bir emirdir » mystery » allah kelimesinin kokeni » babanin olmesi » 56 lar » turk telekom » sufizm » 71 fragmente einer chronologie des zufalls » tanri diye bir sey yok ki seytan olsun » metallica a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa