yapiyorsun 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sen ne yapiyorsun
  2. su an ne yapiyorsun
  3. ne yapiyorsun
  4. ben ne diyorum sen ne yapiyorsun
  5. ne yapiyorsun tuvalette
  6. saka yapiyorsun
  7. sozlukte ne yapiyorsun
  8. hata yapiyorsun
  9. sen fasist yapiyorsun
  10. rte nin ne yapiyorsun sorusuna cevaplari

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapiyorsun başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapiyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapiyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapiyorsun. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bir erkekten beklenenler » drop it like it s hot » mucize ilac » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » fenerli olmak ayip degil yeterki caktirma » eski turk filmlerindeki basketbol sahneleri » hellboy 2 the golden army » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » uludag sozluk lazio taraftarlari » michael olowokandi » sabri bogday » scottie pippen » gul sarabi » biran » gecmeyen hickirik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » duvar » antunes » kac kisiyiz biz » junior reklam yazari » caba uzerine » uludag sozluk ten soguma nedenleri » chopper » tarihteki unutulmaz ayarlar » chp logosu desenli carsaflar » pote min les pote » hedge fonlar » kara kuvvetleri komutanligi » umay » richard dawkins » iab