yapiyor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gavur yapiyor abi
  2. japonlar yapiyor abi
  3. muz seks yapiyor
  4. o simdi ne yapiyor
  5. japon yapiyor abi
  6. ne yapiyor bu 114 kisi
  7. baban ne is yapiyor
  8. rakip ne yapiyor
  9. x bunu hep yapiyor
  10. adamlar yapiyor abi

© 2008 - uludağ sözlük

yapiyor başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yapiyor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapiyor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» x men de cyclops a yapilan ayrimcilik » guzel kiz » kanzuk » piercing » isvicreli bilim adami » bosalmak yerine isemek » bashar2 » trt 1 i birinci kanala koyma egilimi » turkiye ciplak turklerindir » anami degil babami getirdim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci