yapiyonda neoluyo allahin inegi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. milka inegi vs sutas inegi
  2. bilgisayar inegi
  3. milka inegi
  4. on sira inegi
  5. sutas inegi
  6. deniz inegi
  7. inegi parmaklamak
  8. sen aga ben aga bu inegi kim saga
  9. inegi yeni mi kestiniz
  10. supermarketteki mor milka inegi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapiyonda neoluyo allahin inegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapiyonda neoluyo allahin inegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapiyonda neoluyo allahin inegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapiyonda neoluyo allahin inegi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mekandan ayri ayri ayrilmak » i am not anti social society is anti me » fifi » sevisenturk » kopekleme » cizgisini belli eden yazar » superman vs he man » kettle » uyurken sutyen takmayan erkek » takoz recep » roberto carlos » erkence » oha artik yani » fabregas fener e volkan arsenal e » fethullah gulen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » yabanci gelin » kizlar tuvaletine iseyen erkek » hikmet » bir bayandan beklenenler » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » ask degil » futbol sadece futbol degildir » futbolcu » yoresel isinma » luther » yanlis anlasilan deyimler ve atasozleri » yigit cafe » eksik okul » acilin ben maxfaktor uzmaniyim