yapiyolar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapi com tr
  2. yapi
  3. tas yapi
  4. alt yapi
  5. han yapi
  6. bin yapi
  7. dap yapi
  8. yapi marketi
  9. sosyal yapi
  10. yapi malzemeleri

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapiyolar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapiyolar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapiyolar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapiyolar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» iste budur ustat » roberto carlos » lucarelli99 » ben kucukken sarisindim sonradan kumral oldum » pust ruh » 6 » online olanlari alt alta okumak » hayata dair ic burkan detaylar » derin ruh » cekcek » purchasing power parity » sefer tasi harekati » farkinda olmadan gammazlarla atismak » asiri makyaj yapan kadin » enerjik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hat 4 » esat korkmaz » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » cia kurtleri » ahmet alp balkan » aydin » turkiye de ekonomik kriz olmadigina dair veriler » biran » samsung e250 » sozlukteki kurt dusmanligi » adi sigara icip baskasini icemiyorum diyen zavalli » umit sayin » yaran basliklar » sefai » biyopolitika