yapistirici 

kapat
  1. yapıştırmak işini meslek edinen hede.
    en popüleri için;
    (bkz: uhu)
    (bkz: 404)
    #498866 (cikarinbeniburdan, 05.08.2006 00:14)
  2. bir de pritt stick vardir,ayrica uhu tac gibi super bir teknoloji de mevcuttur ama zordur bulunmasi bursada, ya da ben bulamiyorum.
    #549095 (optimus prime, 17.08.2006 07:26)
  3. Salak bazi mankenlerimizin kepce kulaklarini yuzlerine birlestirmek icin kullanilan birlestirici madde....
    (bkz: kaynak gibi)
    (bkz: bally)
    (bkz: Uhu)
    #549101 (BlindGuardian, 17.08.2006 07:46)
  4. bunların arasında bally acaip kafa yapar*.piskolojiye kötü etkisi olduğu söylenir, özelllikle küçük yaşta çocuklar kullanır bunu, çünkü kullandıkları zaman yaptıkları maymunluklar ve hayal dünyası onlar için pek fazla karizma çizmez..* * *
    #549106 (undergrounder, 17.08.2006 07:54 ~ 07:56)
  5. orta okul seviyesinin en temel şaka gereci.
    #549503 (cthullhu, 17.08.2006 12:08)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapistirici başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapistirici ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapistirici nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapistirici. Copyright of the articles are belong to their authors.

» galatasaray ve besiktas arasindaki farklar » turkiye is bankasi » hasmet babaoglu » kac kisiyiz lan biz » ben kendime kiziyorum sana ne oluyor » uludag sozluk ten soguma nedenleri » rapper ninja » dreams » punto » olympiakos » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » zaman kekemeydi » fotospor » fasizm » evlense bile yalnizliktan kurtulamayan adam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 17 kasim » attirmayi seviyorum » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » dayakyersin » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » zookeeper » pain of salvation » tve » un chien andalou » ruyada oldugunu gormek » tayyibim sagolsun » en pasakli yazarlar » kv » 17 kasim 2008 karsiyaka diyarbakirspor maci » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi