yapistir beni 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapistir
  2. kes yapistir
  3. cek yapistir
  4. ozel yapistir
  5. yapistir evladim bob
  6. kopyala yapistir
  7. kes yapistir katla sikistir 2
  8. kopyala sil yapistir metodu
  9. kaniyorsa bant yapistir
  10. kopyala yapistir yazarligi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapistir beni başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapistir beni ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapistir beni nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapistir beni. Copyright of the articles are belong to their authors.

» chp nin kara carsaflilari temsil ediyor olmasi » iste budur ustat » ozgur soylu » aslantepe » subcomandante marcos » ork » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » sezin akbasogullari » parliament aqua blue icen ogrenci » besiktask » facebook a bikinili resim koymak » yaran videolar » fenerbahce sevgisi sinir tanimaz » yanlis anlasilmis sarki sozleri » tve » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » karsiyaka taraftarinin oldurulmesi » lynyrd » kusurat » gozlerin doguyor gecelerime » isimlere uydurulan kafiyeli laflar » yalnizlik » bir dokun bin oh isit » ust kesimin chp yi desteklemesi » vok baligi » hastayken burundan gelen islik sesi » kurt » kendiniz olmasaydiniz kim olurdunuz » nahak » hasta ruh » sut ile sigara icmek