yapismam mi sana da 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. al sana al sana pipim kaldi kel hasana
  2. sana cok kizdim ve sana ayarlar hazirladim
  3. al sana eylem al sana siyaset
  4. sana ne be adam sana ne
  5. sen sana pisir sen sana ye
  6. kapim sana hep acik mogaz kapim sana hep acik
  7. sana ne lan
  8. sana bir yol var
  9. nah sana
  10. al sana ask

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapismam mi sana da başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapismam mi sana da ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapismam mi sana da nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapismam mi sana da. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ozgur soylu » liverpool besiktas maci hatira tisortu » nokia 6210 » cok guzel hareketler bunlar » mirc taki erkek nickleri » kimse bilmez » dallama ruh » altini cizmek » hurriyet » basarisizliga meydan okumak » uludag sozluk yazarlari cahil ve killidir » rauf versan » cassio » uludag universitesi uluslararasi iliskiler » altinoluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kurt cobain in kullerinin calinmasi » kirmizi kahve » kapiyi kilitledikten sonra anahtari yutmak » kizlarin kufur etmesi » testosteron » panta rhei » fizikhakkinda com » hat 4 » uc maymun » the notebook » gele atmak » amsukatif » seninle bu konuyu tartismayacagim demek » inheritance vice » dunyanin sekizinci harikasi