yapis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sabah uyaninca agzin yapis yapis olmasi
  2. dolmusta tutulan demirlerin yapis yapis olmasi
  3. yapis yapis hissetmek
  4. otura otura poponun yapis yapis olmasi
  5. onemli olan uzunluk degil yapis tarzidir

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gunes balcikla sivanmaz » okul asilan gun onemli olaylarin gerceklesmesi » harbi » rockbursa » jf ray london » bon iver » osmanli nin 3 kitaya hukmettigi sanrisi » yade » pkk nin kurtlere kazandirdiklari » ka ri bahir » ilk gecesinde moderator olan yazar » uc maymun » turkiye nin bir suc ulkesi olmasi » i belong to che » adanali » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » madame » vatan » gordugu ilk disi organizmaya asilan erkek » hahaha nasil baslik ama » taygun erdem » bana niye selam vermedin diyen insan » altinoluk » ruyada oldugunu gormek » kiyamet gunu gazete mansetleri » ruh hastasi » lancel » oha artik yani » shownomercy com » yaslilik » avea ya acik mektup