yapinca 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biz yapinca fetih onlar yapinca isgal olma durumu
  2. erbakan yapinca hirsiz baykal yapinca kemalist
  3. freud yapinca filozof biz yapinca kufurlu muhabbet
  4. hanim yapinca kaza hizmetci yapinca ceza
  5. beckham yapinca karizma derler biz yapinca nonos
  6. erkek yapinca capkin kiz yapinca verici
  7. boyle yapinca aciyor mu
  8. oyle isikli yapinca olmuyor
  9. felsefe yapinca gevseyip veren kiz
  10. espri yapinca kimsenin gulmemesi

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapinca başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapinca ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapinca nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapinca. Copyright of the articles are belong to their authors.

» oscari kaldirmak » gece cilgin ayak sesleriyle yirtildi » kriz teget gecti » gimenez » narsizm » dreams » gelgelelim » ihsaniye » hegel diyalektigi » arda turan » dask » gul sarabi » hayat sen ne cabuk harcadin beni » fenerbahceliyim ama tedavi goruyorum » terorist de insandir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » can kurtaran » tahsildaroglu peyniri » kendi kendine konusmak » denize kaka yapmak » arka siradakiler » bkz baskili tisort » kusurat » fok baligina vok baligi demek » like a bird » bla bla entry ile kendisini belli eden yazar » psikolojik yipratmanin ataturk e sicramasi » catali bicak olarak kullanmak » felicita » jadeh » kurdistan universitesi