yapimcilar oldu galiba 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seovi oldu galiba
  2. turk televizyonlarindaki yapimcilar
  3. falan oldu filan oldu bir gun derler sinan oldu
  4. got oldu mutlu oldu bayrami kutlu oldu
  5. seni sevdim de ne oldu marlboro zengin oldu
  6. oldu guzelim oldu sozlerinle gozlerim doldu
  7. sevdik de ne oldu efes pilsen zengin oldu
  8. tayfun dindi yel oldu bulut dagildi iz oldu
  9. dink oldu turk dostu oldu
  10. sevdik de ne oldu tekel zengin oldu

© 2008 - uludağ sözlük

yapimcilar oldu galiba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapimcilar oldu galiba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapimcilar oldu galiba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adako » discilerden nefret etmek icin nedenler » ettore messina » ayni nickle baska sozlukte yazan yazarlar » vicortus » elveda rumeli » doktorun hastasindan nefret etmesi » abd yi destekleyen yazarlar » brothers of the lame » o beni baglar » agzi dolduran gulme efektifi » gol amina koyim be » ahmet yildiz olmedi nin vampir olmasi » bombibom » ekran yaklama goruntusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk dergi olsa basa gelecekler » tostlar iptal oldu 55 bin sosisli var » rengin soysal » winds of plague » the famous soas rebetiko band » vay amina koyim » futbol insanin kendine yakisani giymesidir » tum acilarin sorumlusunun tanri olmasi » bok dustugunde kica su carpmasi » var misin yok musun mevlut un annesi » makineye bagli yasayan insan » seriat duzeninde dinden cikanin oldurulmesi » ortodontistlerden nefret etmek icin nedenler » uludagsozluk de temali reklam » revenge