yapilmis 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapilmis en iyi web siteleri
  2. akp doneminde yapilmis iyi seyler
  3. yapilmis en buyuk cinlik
  4. iskambil kagidindan yapilmis
  5. yapilmis en buyuk cilginlik
  6. yapilmis en buyuk aptallik
  7. yapilmis en iyi arabesk sarkilar
  8. yapilmis en buyuk icat
  9. yapilmis en aptalca bayginlik
  10. dunyanin yapilmis en iyi tamiri

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilmis. Copyright of the articles are belong to their authors.

» icmal » mikrofon sungeri » dunyanin sekizinci harikasi » hic oy vermemis yazar » veli kucuk » online olanlari alt alta okumak » cok guzel hareketler bunlar » son oylanan entryleri alt alta okumak » gasyan » dessembrae » mercimegi firina vermek » the tattooist » on ikinci cumhurbaskani » baklava yerken ayran icmek » alevi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fotospor » kim arti oyladi lan beni » after laughter » turkiye is kurumu » fok katliami » teknosa » 24 mart 2007 gebzespor fenerbahce maci » huri sapan » turkiye nin en komik kadini » erotik hikayeler » sevebilme ihtimali » cassio » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » michael olowokandi » cemaat evi