yapilmis en iyi arabesk sarkilar 

/ 4
kapat
  1. avrupa yakası'ndaki gulenay karakterinin söylediği şarkılar buna güzel bir örnektir.
    #3713887 (kaleci sacli adam, 24.07.2008 16:43)
  2. güzel arabesk şarkı yoktur çok rakı vardır.
    #3713911 (antilopyawrusu, 24.07.2008 16:46)
  3. ahmet yilmaz - muebbet

Ey benim uğruna vebal aldığım
    Müebbetin bu bedeni yıkar mı söyle
    Bir paslı ranzaya nikah kıydığım
    Taş duvarlar birgün benden bıkar mı söyle

Üç beş sene senin için
    Bir kaç infaz benim için
    Bu voltada bizim için
    Yeter mi söyle

Sırma belik saçlarına güller taktığım
    Elim hala ellerini tanır mı söyle
    Ağ göğsün üzerine başım koyup yattığım
    Bu haftada görüş günü gelir mi söyle

Bir bardak demli çaya uyku sattığım
    Yarım cigaram sabahı eder mi söyle
    Boynuma hasretini ilmeğ yaptığım
    Acep ölüm ayrılıktan beter mi söyle

Beni bilirsin ya gülüm yanlışsızım
    Hani beni tanırsın ya maralım kuralsızım
    Ben ki; senin için canımdan geçtim
    Ben ki; namusuma pranga seçtim
    Ben ki; bir laf için bir kefen biçtim
    Sana Dünya ahret nikah kıydım, ant içtim
    Bu müebbet senin için yeter mi söyle
    #3713923 (folie a deux, 24.07.2008 16:48)
  4. ne kadar rock grubu olsa da yaptığı zaman arabeskin damarın en kralını yaparlar. (bkz: duman) örnek verecek olursak da;
    duman- ruyanda gorsen inanma
    #3713944 (Beyceli, 24.07.2008 16:51 ~ 19:42)
  5. Sisters of mercynin No Time To Cry ını bir arabeskçi coverlasa herhalde bu gruba girerdi.
    #3713969 (President Evil, 24.07.2008 16:55)
  6. Müslüm Gürses - Yıllar utansın
    i. Tatlıses - Kadeh neye yarar mey neye yarar
    Ferdi Tayfur - Olsan içmezmiydin benim yerimde.
    #3714056 (lebejola, 24.07.2008 17:10)
  7. dermansız dert olmaz
    dermana sal beni
    kaybettim kendimi
    ne olur bul beni
    yoruldum halim yok
    sen gelde al beni
    feryada gücüm yok
    feryadsız duy beni.
    #3715220 (balbalgam, 24.07.2008 21:29)
  8. yusuf taskin - agla sevdam
    #3715243 (dunyanin en mutevazi adami, 24.07.2008 21:32)
/ 4
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilmis en iyi arabesk sarkilar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilmis en iyi arabesk sarkilar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilmis en iyi arabesk sarkilar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilmis en iyi arabesk sarkilar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fethullah gulen » dunya bir gundur o da bugundur » oss 2007 » acilirsa olay cikacak basliklarin mekani sozlukpad » sanabirciftsozumvar » wbc » gelin kaynana diyaloglari » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi » ayakkabi boyacisi mafyasi » de la mancha » boxer yazilari » asiri markaj yapan adam » is arkadasindan hoslanmak » vajina lakaplari » yeni dogmus bebege babasina benzemiyor demek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gelenege isyan da gelenekseldir » garanti bankasi » desifre olmaktan korkmayan yazar » ying yang » ideoloji ve devletin ideolojik aygitlari » dugunlerde ortada gezinen artist kimse » mercimegi firina vermek » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » fenerbahceli misin allah baska dert vermesin » roberto carlos » onceki gunun begenilen entryleri » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » uzun entrylerin okunmamasi » esegin hatiri yoksa sahibinin hatiri vardir » ruh hastasi