yapilmis en aptalca dalginlik 

/ 51
kapat
  1. yılbaşında pastanenin camında yazan 'nice yıllar' yazısını, ingilizce 'nice' olarak okuyup 'ulan ne özenti adamlar ya' demek.
    #3753754 (sen de mi brutus, 01.08.2008 11:00)
  2. bir müşterinin mailine küfürlü cevap veren patronunun mailini, müşteriye güzel cümleler yazarak forwadlamaktır. Hala sorarım kendime patronun mailini neden silmeyi unuttum diye !
    #3753907 (sensuality, 01.08.2008 11:33)
  3. tansaş kasiyerine enginar var mı demek yerine kenevir var mı demek. akabinde, dalga mı geçiyorsun diye sinirlenen kasiyere asıl sen mi dalga geçiyorsun, hayatın boyunca kenevir almak isteyen bir müşteri görmedin mi, ne kadar kalitesiz bir hizmet böyle diyerek feryad etmek.
    #3760451 (yumusak falan degil bu g, 02.08.2008 18:26)
  4. hayvan erkek arkadas grubuyla tatile gitmek, iskelede çeşitli hayvanlıklar yaparak yürümek, bu esnada başka bir yerle ilgilenirken birden önümüzdeki kişiyi arkadaşımız sanıp yumruğu sırtına geçirmek, adamın "aahhananskkmm" diye bağırması, yapilan dalginligin hala farkında olmamak, akabinde adamın "ne vuruyon minagoyim" tadında bir bakışla kafasını cevirip bakması,o anda kilitlenip sade bir, "a-afedersiniz, arkadaşım sandım" demek..

ne sanki ulan arkadaşın olsa ne olacak, niye yumrukla giriyorsun durup dururken adamın sırtına.
    #3767569 (chanson de roland, 04.08.2008 03:50)
  5. annenin binbir türlü lafla sizi 2 km uzaklıktaki çöpe -çöp atmaya- yollamasının akabinde çöpü almadan yola koyulmak. yolun ortasında "mnskim ben neden geldim buraya" deyip eve geri dönmek. bir daha gitmemek.
    #3770485 (kronik kuzu, 04.08.2008 20:50)
  6. internetten telefon satmak için ilan verilir. müşteri arar telefonu alıcıdır ve buluşmaya gidersin telefonu satmaya. herşey bittikten sonra adama 'hadi görüşürüz abi' denmesidir. ve adamın ' mal mısın lan sen' der gibi bakışı. *
    #3770506 (frosty, 04.08.2008 20:55 ~ 05.08.2008 12:04)
  7. sonucu bugün belli olan bir dalgınlık, hem de en aptalcasından...

beholderr istatistik finaline girmiştir, ilk sınavın ortalaması 34 çıktığından ne kadar kütürdetici bir sınav olduğunun farkındadır. bu dersi alanlar bilir, anova, sig(1-tailed) zart zurt derken formüller falan ezberlenmez hale gelir. hoca kendi hazırladığı formül kağıdını sınavla birlikte vermesine rağmen, ben dahil yaklaşık 7-8 kişi aynı a4 kağıdındaki formülleri okul kırtasiyesinde küçültüp cebine atar sınavda açıp bakmak üzere.

sınav saati gelir. hiç bir şey yapamamaktayım. formül kağıdını cebimden çıkarıp, neredeyse öss kitapçığı kadar kalın olan kitapçığın arasına koymama rağmen neredeyse 0'lıkkağıt vermişimdir. kaldım lan diye düşünüp eve gelirken hiç bir şey sorun teşkil etmemektedir.

eve gelip ev arkadaşıyla konuşmaya girersin, "nooldu lan kopya çekemedin mi?" dediği anda sen çok acı bir hassktir çekersin! kopya kağıdı sınav kitapçığının arasında kalmıştır. yaz sıcağıyla alakası olmayan soğuk terler boşalır üstünüzden. ne yapacam lan diye düşünür durursunuz. ama en sonunda hiçbir şey yapmamaya, "ufacık kağıt lan nasılsa düşer" diyerek beklemeye başlarsınız...

bugün gelir. final notları açıklanmıştır. notunuz karşısında "hocayla görüşecek" yazar. sıfır bile yazmıyor lan, hocayla görüş yazıyor. "mnskyim aldık uzaklaşmayı" diye diye hocanın odasına gidilir. ne dese razısın, inkar etmeye yüzün yok.

ancak hoca gayet babacan bir şekilde "çok üzüldüm, sakın bir daha yapma!" der. o anda boşaldığınızı hissedersiniz. ama nasıl bir boşalma, daha önce olmayanından...

hoca kağıdınızı okur, hiçbir art niyet olmadan bolca puan vererek 23 notunu çeker size. geçmiş olduğunun verdiği sevincini içinize saklarsınız. hocadan binlerce kez özür dileyerek ve ona teşekkür ederek odadan ayrılırsınız. odadan çıkıştaki korkunun geçtikten sonraki yüze yayılan gülümseme ve şaşkınlık tarif edilemezdir...

kopya çekmeyin arkadaşlar, çekiyorsanız da bırakmayın ne bileyim...

edit: cc geldi yahu...
    #3770535 (beholderr, 04.08.2008 21:06 ~ 09.08.2008 13:13)
  8. king denilen iskambil oyununda rıfkı eline başlanmıştır. rıfkı da şöyle ki oyunda kupa papazı kim alırsa o yenilecektir. gecenin bilmem kaçında bilemem kaçıncı kez oynanan oyunda ilk kağıt atma hakkı da bendedir. kağıtlara hiç bakmadığım o el meğer yere kupa papazı atmışımdır ve oyun bitmiştir.* *
    #3770541 (forerunner, 04.08.2008 21:07)
  9. m14 mayınını, görüp konserve kutusu diye tekmelemek, sonra yusuf yusuf, bir şey olmadığı için dua etmek
    #3774902 (conspirator, 05.08.2008 19:34)
  10. "x'e uyma, ortalığı karıştıyor." şeklinde yazdığın mesajı x'in ta kendisine göndermek.
    #3774912 (minti, 05.08.2008 19:36)
  11. hocaya hayatım diye hitap etmek. sonra durumu kurtarmak için pardon hocam ağzım çok alışmışta demek. hoca nın birşey diyememesi.... herkesin dumur olması...
    #3775006 (deadsurvivor, 05.08.2008 19:59)
  12. babaya ahmet * bey demek.

anneanneye abi demek.
    #3775062 (devils advocate, 05.08.2008 20:10)
  13. diş fırçalamak için banyoya gidilir. diş fırçası ele alınır ama kafadan 40 tilki geçmektedir o esnada. diş fırçaşına diş macunu yerine sıvı sabun sürülür. hotdog a hardal sıkar gibi sıvı sabun koyulur. diş fırçası ağza götürülürken diş macununun yeşil olmasından kıllanılır ve 10 dakika gülünür.
    #3776384 (Sarp, 06.08.2008 00:23)
  14. kendi şeyiyle gerdeğe girmektense elinkiyle girmektir. hep kafamı kurcalar bu. nasıl böyle bir hata yapar insan? ne zaman aklıma gelse camdan dışarı buğulu buğulu bakarım. içimde kopan fırtınaları bir bilseniz.
    #3776402 (limanla kavgali isyankar kaptan, 06.08.2008 00:26)
  15. heroes izlerken 'içses' etkisinde kalınmış olsa gerek.. dizinin bir bölümü başlar (pc'den izleniyor tabii) biraz bölümden verir sonra giriş kısmı zımpırtısı çıkar, altta da bi altyazı:

çeviri: hasta

(içsesim: geçmiş olsun abi)
    #3776747 (batuhanyedek, 06.08.2008 01:30)
  16. arabayı uzaktan kumandayla kilitledikten sonra ev kapısının önüne gelip kumandaya basıp açmaya çalışmak. *
    #3784835 (Sarp, 07.08.2008 19:42 ~ 20:11)
  17. sokağa çıkınca cep telefonunu unuttuğunu fark etmek, 4 kat çıkıp kapıyı açınca, telefonun elinde olduğunu görmek, ev telefonu çalınca açmak ve dalgınlıkla tekrar sokağa çıkınca telefonu sahiden unuttuğunu görüp, tekrar 4 kat tırmanmak. var insan manyak olmak.
    #3784872 (sandalye, 07.08.2008 19:54)
  18. annem yatağın hemen başına bir kağıt koymuştur. yeni kalkan ben kalkıp okumaya başlarım. "herostratos, ben çarşıya gidiyorum. kahvaltını yap kaldır. annen"

sonrasında kağıdı elimde iki saat incelemek ve yazılış tarihini bulmaya çalışmak. bir süre sonra ulan deyip kafaya şaplak atmak.
    #3787425 (herostratos, 08.08.2008 11:20)
  19. tuvalet terliğiyle dışarı çıkmak.
    #3790508 (haroon, 08.08.2008 22:38)
  20. hapşırıken duvar önünde durmak akabinde hacivat gibi kafayı duvara toslamak. *
    #3792308 (insane, 09.08.2008 11:31)
  21. (öncesinde saçma sapan bir şeyler...)

m *: ee hocam meslek neydi ? avukatı çağrıştırdı kozmetik falan diyince...
    i.b.a *: bilim adamı.
    m : tabi ya.
    *
    #3808468 (maydonez, 12.08.2008 18:11)
  22. m: merdumgiriz
    b: şanssız arkadaş

merdumgiriz ve şanssız arkadaşı antremandan dönmektedirler. amaç merdumgiriz kişisinin evinde orta çaplı bir afrika kabilesi kadar yemek yedikten sonra sızmaktır.

m: birader elektrikler kesik
    b: birader bana gidelim
    m: o niye lan
    b: asansör çalışmıyor, çıkmam şimdi dokuz kat
    m: ya bir şey olmaz pat diye çıkarız
    b: nereye çıkıyorsun pat diye
    m: ne var ki
    b: sen 103 ben 125 kiloyum olm, çıkana kadar mevsim geçer
    m: hadi yürü

(merdivenlerde)

b: bugün ne oldu tahmin edemezsin, çok komik
    m: ne oldu be
    b: hani falan varya
    m: eee
    b: bana dedi ki hede hödö bende dedim asıl sen şunu dinle
    m: ahahah
    b: hatta o da hede hödö dedi bana

(evin kapısında)

m: daha komik bir şey anlatayım mı?
    b: anlat, ne oldu?
    m: anahtar arabada kaldı
    b: mnskym senin!!!
    #3808496 (merdumgiriz, 12.08.2008 18:17 ~ 18:26)
  23. (bkz: akp ye oy vermek)
    #3808498 (densenblood, 12.08.2008 18:18)
  24. içimden düşündüğüm şeyi dışımdan söylemek, hem de bir kıza karşı.
    * kimseyle çıkmıyodum sanırım ?
    - çıkıyorum, hasan'la .
    * vay "omiğa ğoyum" .
    #3808502 (sinner mirza, 12.08.2008 18:18)
  25. fotograf çekmek için şehir turuna çıkmak. filmi bitirip makineyi açtığında içinde film olmadığını görmek.
    #3815581 (desalvos, 14.08.2008 01:28)
/ 51
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilmis en aptalca dalginlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilmis en aptalca dalginlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilmis en aptalca dalginlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilmis en aptalca dalginlik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» schmidt hakkinda » sevisenturk » become a legend » de la mancha » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » mankurt » nervos » sikilmis gotun davasi olmaz » senin gibi yakisikli birinin nasil sevgilisi olmaz » youtube un kapatilmasi olgusu » asiri markaj yapan adam » yesil » abaza » iktisadi idari bilimler fakultesi ogrenci profili » sarap icerken amin diyen insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ray ban kirli sakal 3 numara tiras uclusu » egemenlik 5 yilda bir milletindir » kuresel kriz » easy » naginata » tutkuyla sevdigim yalniz ve guzel ulkem turkiye » beni unutma » sacini sariya boyatmis turk kizi » dreams » muhabbetin agzina sictin » su tozu » the final countdown » tombis » esfele safilin » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi