yapilmasin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kampanya yapilmasin kampanyasi
  2. 3 ay zirve yapilmasin zirvesi
  3. bana yapilmasin kardesim
  4. artik zirve yapilmasin kampanyasi
  5. ota boka zirve yapilmasin zirvesi
  6. artik sozlukte tespit yapilmasin kampanyasi
  7. 4 subat her boka miting yapilmasin mitingi
  8. keles te termik santral yapilmasin kampanyasi
  9. besinci nesile uvey evlat muamelesi yapilmasin
  10. bir daha miting yapilmasin diye miting duzenlemek

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilmasin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilmasin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilmasin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilmasin. Copyright of the articles are belong to their authors.

» pasta kesmek » ahmet kanneci » uludag sozluk 30 yas ve uzeri yazarlar kulubu » mininova » sen hic ofsayt oldun mu kerim » like a bird » hatalariyla sevmek » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » kendini bir bok sanan yazar » baska atesler » reserve requirements » lady angellyca » evet » sehir isiklari » 3797 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kederli ruh » kiz hepsi senin mi » bugun e basacakken logoya basmak » cek cumhuriyeti » kizlarin bir erkekte baktiklari ilk yer » enel hakk » trabzonspor » filiz » adidas » pante rei » soktum girdi » ptrs 41 » barack obama » ben tovbemi geri aldim » universitede galatasaray formasinin yasaklanmasi