yapilmasi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapilmasi gerekeni bilmeyince yapilmasi gerekenler
  2. oss den bir gun once yapilmasi gerekenler
  3. luleburgaz in il yapilmasi
  4. memura 2 ytl zam yapilmasi
  5. ogrenciye yapilmasi gereken dua
  6. papa ile baski yapilmasi
  7. zirve07 nin caylak yapilmasi
  8. italya da yapilmasi gerekenler
  9. sarhosken yapilmasi onerilenler
  10. yapilmasi gerekeni yapmak

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » ohne dich » dogum gununde sinava girmek » duzce guven » sanctum 666 » adnan polat » satanic victory » deniz gezmis i tanimayan genclik » kurtlar vadisi pusu » masa tenisi » arkadasinin gotune kompresor basma » mike d antoni » juiced 2 » sarki » yeter anne » windows update uyarilari sirasinda cikan fuck sesi » hic bu kadar guldugumu hatirlamiyorum » dunyanin en godos en igrenc en yavsak emosu » cumhuriyet halk partisi » shevchenko ile yeniden karsilasmak istiyorum » rosa luxemburg » sekr » annelerle girilen komik diyaloglar » kizlik testi » tuvalette entry girmek » mimesis » kaderimin oyunu » yurumek » abazalik alametleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa