yapilmasi zevkli olan igrenclikler 

/ 2
kapat
  1. (bkz: sigara içmek)
    (bkz: anket doldurmak)
    #3132356 (gosemef, 13.03.2008 13:44)
  2. net ve tartismasiz bir sekide: (bkz: oral seks)

ne alakasi var kardesim diyen ask insanlarini duyar gibiyim, alakasi olmaz olur mu. elin iki lokma tozlandi diye yarim kilo sivi sabunu harcamasin bilirsin sakin zamanlarda ama is vurdulu kirdili sevisme arifelerine geldiginde kim s.ker hijyeni dimi? yağdır mevam su...
    #3132396 (balyancho, 13.03.2008 13:52)
  3. bisküvi çiğneyip arkadaşının suratına püskürtmek.
    #3132420 (bla bla, 13.03.2008 13:58)
  4. birşey yerken ağzını açıp çiğnediklerini arkadaşlarına göstermek.
    #3132821 (rezervuar, 13.03.2008 15:21)
  5. Mahallenin ufak bakkalinda satılan leblebi tozunun hepsini agiza bastiktan sonra sevgilinin karsisinda, " Yusuf " diyebilmektir. * *
    #3133334 (derekdivalderon, 13.03.2008 17:18)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilmasi zevkli olan igrenclikler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilmasi zevkli olan igrenclikler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilmasi zevkli olan igrenclikler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilmasi zevkli olan igrenclikler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hayalbaz » bilkent sarisi » bayramda akraba ziyareti » dask » ali guncar » trafik kazasi » yuz maskesi » cocuklar » kiyamet gunu gazete mansetleri » ahmet hakan coskun » isci yuruyor bastan » amsterdam » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » dost » evet » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendini hicbir yere ve hicbir seye ait hissetmemek » obatala » yaran okul muduru laflari » sevgiliye hediye alirken kur yapan satici » ben bu yaziyi sana yazdim » ergen e kon teror orgutu » turkiye de sokakta kalmak » sozde muslumanlar » olympiakos » uludag sozluk moderasyonu » how do you talk to an angel » tiki » eksik okul » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey » sevebilme ihtimali