yapilmalidir 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapi com tr
  2. yapi
  3. tas yapi
  4. alt yapi
  5. han yapi
  6. bin yapi
  7. dap yapi
  8. yapi marketi
  9. sosyal yapi
  10. yapi malzemeleri

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilmalidir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilmalidir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilmalidir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilmalidir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tematik yazar » susarak haykirmak » uluslararasi savas suclari mahkemesi » kamyon arkasi yazilari » sokakta dondurma yalayan afet » chp mitingleri icin alternatif sloganlar » saw 5 » sevgili de olsa insan hayvandir » ben bu yaziyi sana yazdim » pusi takan cakma sosyeteyi daglara davet ediyoruz » yasamlarin benzerligi » obama nin atalari turk asilli » terminator the sarah connor chronicles » hercai » spiritus sancti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tahsildaroglu peyniri » carla gugino » deneysellemek » kabadayi » g4l4t4s4r4y » ilk basta » 6 milyona cay satan adamin hakli olma sebebi » uludag sozluk galatasaray taraftarlari » arda nin 300 bin kejman in 3 5 milyon avro almasi » aritra » kurt cobain bugun yasasaydi olabilecekler » vaudeville for vendetta » houston rockets » cencen » yildizsozluk