yapilmalidir kesinlikle 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kesinlikle
  2. kesinlikle evlenin
  3. kesinlikle katilmiyorum
  4. turkiye mi kesinlikle hayir
  5. allah kesinlikle laiktir
  6. siz kesinlikle girmeyin biz cozeriz
  7. ateistlerin kesinlikle yapmayacaklari seyler
  8. entry kesinlikle tanim icermelidir
  9. kesinlikle opulmemesi gereken kizlar
  10. asagidakilerden hangisi kesinlikle olabilir

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilmalidir kesinlikle başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilmalidir kesinlikle ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilmalidir kesinlikle nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilmalidir kesinlikle. Copyright of the articles are belong to their authors.

» boxer yazilari » kirik kalpler basligi » witch is back » circus » oha artik yani » turk modernlesmesi » fenerbahce nin derbilerdeki basarisi » kafasi guzel entry giren yazar » oy vermeye eli yanasmayan yazar » g4l4t4s4r4y » gokhan gonul dostlari » hayalbaz » sabanci » cok guzel hareketler bunlar » karim benzema » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 7 subat 2001 fenerbahce galatasaray maci » aytug » ibne kelimesini kullanan reroro zihniyet » good dua » statik smiley » sporcu sortunun gecirdigi evrim » tsg 1899 hoffenheim » sphere » kendini bir bok sanan yazar » arkadasi kizlar tuvaletine itelemek » bos bakinizciyi seviserek makale yazari yapmak » seytan taslarken gaza gelip terlik firlatmak » bird on the wire » turk futbolunun dunyadaki yeri » ahmet kanneci