yapilan tum mudahalelere ragmen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapilan tum mudahalelere ragmen kurtarilamadi
  2. yapilan tum mudahalelere ragmen kurtulan hasta
  3. tum mudahalelere ragmen baskasina yollanan mesaj
  4. tum igrencligine ragmen yapilan davranislar
  5. aptalca olmasina ragmen yapilan aptalliklar
  6. yapilan espriyi anlamamasina ragmen gulen insan
  7. ragmen
  8. herseye ragmen
  9. her seye ragmen
  10. bana ragmen

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilan tum mudahalelere ragmen başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilan tum mudahalelere ragmen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilan tum mudahalelere ragmen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilan tum mudahalelere ragmen. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sozluk yazarlarinin itiraflari » issizlik » cemaat evi » izbatur » tata nano » ermeni federasyon ambleminin agri dagli olmasi » poisongirl » selim curukkaya » beyin gocu » aglatan sarkilar » barda tanisilan kizin yataginiza kusup uyumasi » filiz » genital bolgesini temiz tutmayan kiz » ferhat goter » sakat ruh » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » akp yuzde 54 1 chp yuzde 18 9 » doktor yazarlar » nalet olsun icinizdeki yemekteyiz sevgisine » teknosa » tahsildaroglu peyniri » witch is back » alev » kill for you » tehzil » forever slave » iman » okulu asmak » bagirsaklarini desmek » universite yillarini ozlemek » balik burcu erkegi