yapilan her espriye gulen insan 

kapat
  1. favori arkadaşlar listesinde ilk sıralara oynayacak insandır. insanın kendini tatmin etmesini sağlar.
    #3163141 (ben hep 17 yasindayim, 19.03.2008 17:38)
  2. kibar insandır. madem yapılmış espri gülmek olmaz deyip güler, kalp kırmaz.
    #3163157 (asperg, 19.03.2008 17:41)
  3. gıcık insanlardır. biraz daha seçici olmaları yakın çevreleri tarafından acilen tavsiye edilmelidir. karşısındaki kişi yaptığı espirinin keyfini bile çıkaramaz çünkü iyi de olsa kötü de olsa sonuç aynıdır.
    #3165753 (adves, 20.03.2008 02:21)
  4. bizzat küçük ablamdır, hatta bir keresinde gerçekten her şeye gülüyorsun sen dediğimde bana karşı çıkmıştı hayır her şeye gülmüyorum derken bile yaptığım genellemeye gülüyordu.
    #4071681 (Adako, 10.10.2008 22:47)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilan her espriye gulen insan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilan her espriye gulen insan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilan her espriye gulen insan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilan her espriye gulen insan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » roberto carlos » ruh hastasi » ilk gecesinde moderator olan yazar » statik smiley » imkb » normalden daha kucuk olan mandalina dilimi » iran da erotik bulunan agaclarin kesilmesi » domine etmek » 250 gram » ekspertiz » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » the fall » musliman » ergenekon davasinin iyice suyu cikti » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » galat i meshur » birinci hudaverdi » yalova » nazan ile izzet in cocuklari » laikci aforizmalar » sonya scarlet » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » mardin » sozlukte reklam yapmak » tesetture kafam girsin deyip kapanmak » cassio de souza soares lincoln » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » calisilmamasi gereken sinavlar » feminist » trabzonspor