yapilan eylem sonunda madara olmak 

kapat
  1. Planlanmış hareket sonucunda küçük düşmek. arka sırada ki kızın bacaklarına,mütemadiyen, düzenli aralıklarla bakmak için,kalemim düştü bahanesiyle, dikizlemek için eğildiğimde, eğilme hızını ayarlayamayıp,kafamı sıranın uç kısmına,son sürat gömme eylemi sonucu, alnımın şişmesi, bu da yetmezmiş gibi durumun kız tarafından çakılması ve hocaya şikayet edilmem sonucu madara olmam.
    #1562339 (patryn, 24.04.2007 03:43 ~ 25.04.2007 01:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilan eylem sonunda madara olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilan eylem sonunda madara olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilan eylem sonunda madara olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilan eylem sonunda madara olmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fahise ruh » yeni osmanli dusuncesinin dogusu » utanc dolu turk vatandasi » ruya gorurken ruyada oldugunu anlamak » alternatif vodafone reklam replikleri » hanimaga » olympiakos » gasyan » desiree » bir yazarin silik olmasini heyecanla beklemek » kirik kalpler basligi » tarihteki unutulmaz ayarlar » ayabakan » adidas » fizikhakkinda com » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yarin kol gibi vize varken sozlukte takilmak » pain of salvation » gereksiz eksileyen yazar » papagan » birinci hudaverdi » uzun entrylerin okunmamasi » soylenmeden ayaga kalkmayan adam » deprem » samsun samsun olali boyle zirve gormedi zirvesi » dunyanin en guzel kadini gibi davranan kadinlar » bana niye selam vermedin diyen insan » yazar oldunuz » dost sen mi geldin » eurimages » yenicag