yapilan bir arastirmaya gore 

kapat
  1. gazetelerde yaran haberlerin başında kullanılan sözcük grubu
    yapılan bir araştırmaya göre; "cinsel iliskiden önce televizyon izlemek haz eksikliği yaratıyormuş" gibi
    #780965 (pygmalion, 27.10.2006 19:53 ~ 21:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilan bir arastirmaya gore başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilan bir arastirmaya gore ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilan bir arastirmaya gore nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilan bir arastirmaya gore. Copyright of the articles are belong to their authors.

» no one there » entry ve nick uyumu » raca » rab » entry de reklam yapmak » kill for you » askin baslamadan bitmesi » masturi » universite yillarini ozlemek » sefer tasi harekati » nabiz » seks » kriz vurunca issiz kalmak » hz muhammed in kirk yasinda musluman olmasi » lider » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ahmet karneci » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » taso » erkek olmaktan tiksinilen anlar » vok baligi » burun deliklerinden birinin tikali olmasi » alternatif vodafone reklam replikleri » mekandan ayri ayri ayrilmak » vucut kokulari » cekilen sifona iseyerek yardim etmek » kurtlar vadisi izlemeyen kiraathane sahibi » hepimiz goril gibi killiyiz » sozluk yazarlarinin itiraflari » duvar » inheritance vice