yapilan arastirmalara gore 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapilan bir arastirmaya gore
  2. amerika da yapilan bir arastirmaya gore
  3. yapilan hareketin siddetine gore oten hakem dudugu
  4. kime gore bana gore neye gore sana ne
  5. kime gore neye gore diyeni tekme tokat dovmek
  6. basligin altina kime gore neye gore yazmak
  7. bana gore sen korsun sana gore ben korum
  8. bana gore sozluk onlara gore forum
  9. herkesten yetenegine gore herkese ihtiyacina gore
  10. bana gore sut onlara gore cikolata

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilan arastirmalara gore başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilan arastirmalara gore ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilan arastirmalara gore nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilan arastirmalara gore. Copyright of the articles are belong to their authors.

» streng » teoremsel » gitmek ve gelmek arasinda » crypto » kenneth andersson » ana yemekten sonra meyve mi tatli mi sorunsali » turkiye is kurumu » karl malone » anadoluyum ben » turk kaynaklari yerine roj tv ye inanan zihniyet » alternatif evlenme teklifleri » zippo » tombul ile tombis arasindaki farklar » drop it like it s hot » toni kroos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hanimaga » hazar lenkeran kulubu » abd yi en fazla sevmeyen ulke turkiye » yemekten cikan kili herkese gosteren insan » hikmet » sozlugun isim sehire donmesi » aile iletisim merkezi » sphere » dokunulan heykelin birden canlanmasi » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray » endoktrinasyon » buraya cikart » cenabet entry girmek » vedad ibisevic » kusurat