yapilan ama yapmiyorum diye ovunulen seyler 

kapat
  1. farklı olduğunu idda edip, aslında yapmaya çalıştığı fakat başarılı olamadığı şeylerin, başkalarını küçümseyerek üstünü örtmeye çalışmaktır.*
    #2447217 (cyda, 09.10.2007 04:09)
  2. online listesinde nickini görünce bana kahkaha atııran ücüncü nesil yazar.
    #2447219 (mulayim, 09.10.2007 04:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapilan ama yapmiyorum diye ovunulen seyler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapilan ama yapmiyorum diye ovunulen seyler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapilan ama yapmiyorum diye ovunulen seyler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapilan ama yapmiyorum diye ovunulen seyler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tahayyul » nur cintay » zeka » 16 kasim 2008 recreativo huelva fc barcelona maci » bir orospuyla bir pezevengin evlenmesi » the final countdown » usuyorum oyleyse hava soguk » climax » tool dinliyorum cok coolum abi » biyopolitik » dalli gullu » bisiklete tecavuz eden adam » arka siradakiler » tonights the night » toni calvo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ayse sule bilgic » taninmamak icin turuncu giymisler ama yine tanidik » her aksam icmek » velev ki got olduk » sonya scarlet » a little piece of heaven » alternatif sirt yazilari » winston premier » sol frame e mode istekleri » terminator the sarah connor chronicles » denizbank » kuresel kriz » yuz maskesi » kv » duvar