yapi kurmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. parti kurmak serbest diye sapkin partiler kurmak
  2. alt yapi
  3. yapi com tr
  4. tas yapi
  5. yapi
  6. han yapi
  7. bin yapi
  8. dap yapi
  9. yapi kooperatifi
  10. yapi iskelesi

© 2008 - uludağ sözlük

yapi kurmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapi kurmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapi kurmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basliklari alt alta okumak » hapsurup sumuk patlatan gripli insan » matruska gibisin » makine muhendisi » densenblood » ideal erkek » pazar gununden nefret etmek » balik avlama yasagini savunan salci » sariyla kirmiziyla alnimizin akiyla » matematik fikralari » supurgesiz cadi » kralim tabii disko krali » hasan bulent kahraman » uretim cini » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 15 subat » ergenekon un bir numarasi » koprofili » gulce » tivordiyznak » ofori » yesil isik » bir turk ile bir yunan arasindaki farklar » makine elemanlari » ekt » ama askim yok » jitem » twelve » eski sevgilinin aramamasi » otisabi