yapi iskelesi 

kapat
  1. Duvarcılar, bir yapıya başlarlarken,
    iyice gözden geçirirler iskeleleri;

Fazla basılan yerlerdeki kalaslar kaymasın,
    Merdivenler sağlam mı, çiviler iyi çakılmış mı.

Gene de hepsi sökülür bunların işleri bitince,
    Sağlam, güven veren duvarlar çıkar ortaya.

işte, sevgilim, bazan bizim aramızdaki köprüler de
    Yıkılıyormuş gibi görünseler de,

Hiç aldırma sen. Varsın yıkılsın iskeleler,
    Biz duvarımızı ördüğümüze güveniyorsak eğer.

*
    #1049436 (mulayim, 24.12.2006 17:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapi iskelesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapi iskelesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapi iskelesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapi iskelesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» jadeh » matematik » lagim faresi » oas » lord henry wotton » felicita » zeynep binti cahs » ask acisindan kurtulan erkegin yapacagi ilk sey » quantum of solace » selim curukkaya » nokia 6230 » haggar » deniz gezmis » selcuk universitesi » adres cubuguna you yazilirken olusan gerginlik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mintaka » gooddua » hasmet babaoglu » anneler ogullarini affetmez » 20 saniye kurali » why or why not » yesil » buraya cikart » 11 mayis 2005 galatasaray fenerbahce maci » agzi pis » mahalle maci » hans zimmer james newton howard » yaslilik » nurettin veren » karl marx and spencer