yapi elemanlari 

kapat
  1. inşaat mühendisliği öğrencilerine genelde 2. sınıfta olmak üzere okutulan,sözel ağırlıklı bir ders olmasına rağmen inşaat mühendisliğinin temel derslerdendir.bir yapının bütün ana ve yan unsurları bu derste anlatılır
    #261283 (berbay, 19.05.2006 15:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapi elemanlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapi elemanlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapi elemanlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapi elemanlari. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tool dinliyorum cok coolum abi » henry kissinger » john mccain » garabet » okula gitmemek icin soylenen bahaneler » nurettin veren » ajax cape town » icmal » bu memleket nereye gidiyor » ozne yuklem uyumsuzlugu olan entry girmek » bird on the wire » prototip » can bedenden cikmayinca » inheritance vice » entry ve nick uyumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » uludag sozluk » yhunuss » crzytarantla » sacma baslik acip altina forumvari entry girmek » sefer tasi harekati » erotik hikayeler » dunya atmosferindeki gergin dalga » bir tikkynin namaz kilmasi » 1908 » nokia 6230 » el camino de los ingleses » kan sporu » oktar babuna » dr cureklibatur ve bay arkin » ask acisindan kurtulan esegin yapacagi ilk sey