yapcak bisey yok 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yapcak bisi yok
  2. bisey
  3. bisey yok
  4. pek bisey yok
  5. hic bisey yapamazsin
  6. yok boyle bisey
  7. korkunc bisey
  8. en kotu bisey
  9. bisey dicem
  10. yok gibi bisey

© 2008 - uludağ sözlük

yapcak bisey yok başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapcak bisey yok ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapcak bisey yok nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» schizo » radyo sol » bopbakan » milletvekilleri asgari ucret alsin » cok eski sevgilinin aramasi » utanmayi unutmak » demonstrasyon » egitim sart » turk sanat muzigi » hipopotamus » dokunup kacan kucuk cocuk » dft » burhan altintop lost ta oynasin » maslak opet » korkuyoruz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gece iskencesi » ovulmekten cekinmek » fc brasov » yaratici besiktas taraftari » michael paget » kreator » sadus » you don t mess with the zohan » aczimendi » bi bucuk iskender » devrimci yazar ayarla fasilitesi » viski » degeneration » mayokini » dolmustaki yasliya yer verirken kariyi kizi kesmek