yapayalniz basliklar 

kapat
  1. herkes deniz de birbirine su fışkırtıren onları uzaktan seyreden çocuktur yapayanlız başlıklar, ilgi çekmemek veya önemsenmemek çoğu zaman umrunda olmaz o yalnızca mod farklılığından şikayetçidir.
    #3934052 (kisrak, 08.09.2008 12:06)
  2. tek entryli basliklardir.
    #3934066 (papagan, 08.09.2008 12:12)
  3. henüz doldurulmamış uktelerdir.
    #3934070 (beitar jerusalem, 08.09.2008 12:15)
  4. (bkz: ragbet gormeyen baslıklar acmak)
    #3934118 (hakem kalk dedi, 08.09.2008 12:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapayalniz basliklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapayalniz basliklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapayalniz basliklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapayalniz basliklar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» fotospor » turksat uydusundan yayin yapan yabanci kanallar » uludag sozluk atletico madrid taraftarlari » hayalbaz » lezbiyenlik » ben aslinda yogum » otobus yolculuklarinda yolcular arasi etkilesim » sedir adasi » anna vissi » 21 aralik 2008 turkiye yi kurtariyoruz zirvesi » alternatif vodafone reklam replikleri » bir an icin kimsenin entry girmemesi » diversification » marc jacobs » el camino de los ingleses » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lucarelli99 » madame » sporcu sortunun gecirdigi evrim » hayal alemi » zehir » cumhuriyet halk partisi » denize kaka yapmak » varsani » pakize karada » dogan medya grubu nun 300 kisiyi isten cikartmasi » damak tadima uygun degildi » kim arti oyladi lan beni » kara carsafli chp liler » kevase ruh » trafik kazasi