yapariz dedigimiz icin yapmadigimiz bircok sey var 

kapat
  1. zamanın değerini ve önemini özetleyen bir lucy ricardo sözü.
    (bkz: bugünün işini yarına bırakma)
    #3408129 (bizkitch, 17.05.2008 13:12)
  2. lafla peynir gemisi yürümez atasözümüze eşdeğer kesinlikle doğru bir cümle.
    #3408134 (aspergillus, 17.05.2008 13:13)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapariz dedigimiz icin yapmadigimiz bircok sey var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapariz dedigimiz icin yapmadigimiz bircok sey var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapariz dedigimiz icin yapmadigimiz bircok sey var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapariz dedigimiz icin yapmadigimiz bircok sey var. Copyright of the articles are belong to their authors.

» sevgiliye hediye alirken saticiya kur yapan insan » kirmizi kahve » harby » charmacha » 11 bin 250 ytl yi harcama yontemleri » imkani dahilinde isletmeyi somuren calisan » the first cut is the deepest » tematik mode » muglakpanda » nocturnal concerto » carla gugino » ben aslinda yogum » cenabet entry girmek » yapilmis en aptalca dalginlik » kutsal dirilis kilisesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ihsaniye » bir faktor olarak sans » dunyada gelismis musluman ulkesi olmamasi » avignon tiyatro festivali » 20 lerde cocuk olmak » gun donumu » sikilmis gotun davasi olmaz » zor gunlerden geciyoruz » turuncu sacli kadinlar » ben deli sen benden deli yakariz gemileri » crypto » latife hanim » denizde karizmayi cizen hareketler » anneler ogullarini affetmez » ayakkabi boyacisi mafyasi