yaparak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yaparak ogrenme
  2. rap yaparak ilahi okumak
  3. berdel yaparak evlenmek
  4. makyaj yaparak yatan kadinlar
  5. sahin k dan olu taklidi yaparak kurtulmak
  6. komando dansi yaparak sevismek
  7. selektor yaparak kiz tavlamaya calismak
  8. cutaway yaparak yedek acma
  9. yarisini yaparak sonuca ulasilmaz
  10. hucum yaparak savunma yapmak

© 2008 - uludağ sözlük

yaparak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yaparak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yaparak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kavrayamama sorunu » cilgin ama aci » zu spaet » basima bir is gelmeyecekse aramaya inanmiyorum » bashar2 » kibris » surekli forward mail atan ibne » nickimden asagi monsingiladbah » mustafa akaydin » chris isaak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci