yapar mi bilemem 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hic bilemem
  2. bilemem bilemem
  3. bilemem
  4. zor sorulari bilemem
  5. o kadarini bilemem
  6. icmedim bilemem ki
  7. e bilemem artik
  8. aklindan geceni bilemem
  9. bilmem bilemem bilmek de istemem
  10. iki iki bes yapar

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapar mi bilemem başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapar mi bilemem ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapar mi bilemem nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapar mi bilemem. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » radyo uludag » karga » redwinemania » asiti kacmis kola » devedikeni » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » yaran diyaloglar » no promise » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » ask » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » karpuzkabugu » uludag sozluk » july4th » uludag sozluk ten soguma nedenleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » arjen robben » yaran entry silinme sebepleri » nikola tesla » actua soccer » mustafa kemal ataturk » huseyin uzmez » son kullanma tarihi » saraydaki mucevher » kotermek » slasher » unye belediyesi » bir derdim var yasanmisliklari » adriana lima » miranda » elegy » igrenc sirin » kemalizm sol degil » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » mark levinson » sicagi sicagina » faik gurses » limanla kavgali isyankar kaptan » askeri gazino