yapani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. striptiz yapani da var
  2. olumsuz bir sey yapani affetmek
  3. msn messenger i yapani bulmak
  4. sozlukte hata yapani affetmezler
  5. metalci isaretini yapani ulkucu sanmak
  6. iyi is yapani kufurle oven yurdum insani
  7. dogru ceviri yapani dokuz koyden kovarlar
  8. darbeye karsi olup darbe yapani yargilamamak
  9. her headbang yapani haluk levent hayrani sanmak

© 2008 - uludağ sözlük

yapani başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. yapani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 13 mayis 2009 fenerbahce galatasaray uefa finali » turkiyeli kurt » ajdar » fc kryvbas kryvyi rih » yaran olaylar » klavyeyi buzdolabi poseti ile sarmak » cep telefonunu tuvalete dusurmek » son haftalarin formda ismi » tourette sendromu » ayca sen baskan pusu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games