yapana degil yaptirana bak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. masturbasyon yapana aids bulasmasi
  2. 3 uye yapana bir guzel arkadas bedava
  3. buyuk yapana kucuk bedava
  4. genelleme yapana ocu muamelesi yapmak
  5. turkiye de rap yapana zenci ozentisi demek
  6. masturbasyon yapana yilan bile dokunmaz
  7. biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu
  8. masturbasyon yapana kolay gelsin demek
  9. iskenceyi haber yapana ceza iskenceye beraat
  10. islamin zina yapana recm cezasi vermesi

© 2008 - uludağ sözlük

yapana degil yaptirana bak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapana degil yaptirana bak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapana degil yaptirana bak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» congusdator » bsgck » ezan sesinin gittikce yukseltilmesi » pestamal » kalede kaleci var diye sut cekmeyecek miyiz » tek basina ozel araciyla ise giden dangoz » kadinlari anlamak icin evde turbanla geziyorum » profil takipcisi » allah in turkce bilmemesi » riddle of steel » silte » lobiyes » seksbook » square dance » top spin 3 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cemil meric » milli egitim bakanligi » 12 aralik 2002 olympique lyon denizlispor maci » dogan avcioglu » yilmaz ozdil » arcadia hellas » su 7b » melanezya » avsar boyu » masumiyet muzesi » kursunlara dogru kosan cesur askerler » x degilsen y hakkinda yorum yapamazsin » jupp derwall » kizlara yuz vermemek » yalcin kucuk