yapan biri bana da ogretsin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. biri bana matematik ogretsin
  2. biri rustu ye topu elle oyuna sokmayi ogretsin
  3. biri bana iyi oy versin
  4. biri bana versin
  5. biri bana dur desin
  6. biri bana oy versin
  7. biri bana anlatsin
  8. bana gel diyen biri var
  9. biri bana oy veriyor
  10. biri bana gelsin

© 2008 - uludağ sözlük

yapan biri bana da ogretsin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapan biri bana da ogretsin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapan biri bana da ogretsin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» solculari tanidikca hayvanlari sever oldum » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » gammaz olmak isteyen uuserlarin vaadleri » zubeyde hanimin sir vasiyeti » puerperal psikozu » asr i saadet jargonu » polifaji » otomutilasyon » sevgiliyle ilgili basliklarin mide bulandirmasi » ab grubu izleyici » ben ve yalnizlik » ogrencilerin kopya cekmesine goz yuman hoca » yok » sampiyonlugunu ilan etmek » zifir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hilary hahn » herkes kendinde olmayani ister » uludag sozluk copcatanlik burosu » alintidir yazip da aldigi yeri yazmayan mal » kayip prenses » kent » safak sezer » zenci » teror » kurtlerden nefret etmek » fantom ekstremidite » sol frame in ebesine atlayan sevgili » mutlu olmak icin » dilber kocarslanli » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali