yapamiyorum 

kapat
  1. Söylendiği anda rahatlatır. yüklerinizi hemen hafifletir. yeni sayfa açabilirsiniz bundan sonra eğer yapamıyorsanız yapamıyorsunuz.
    #2415220 (botanik, 02.10.2007 13:16)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapamiyorum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapamiyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapamiyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapamiyorum. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag sozluk oryantasyonu » elveda rumeli » 26 agustos 1922 » keskin sirke » extra ecclesiam nulla salus » sozlukteki sayfasini referans gosteren yazar » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » mehmet ali erbil ile 50 sarisin » harmony dies » aglama hissi uyandiran sozler » alucard » dogu kulturu » futbol asla sadece futbol degildir » homo habilis » basbakanin geometri bilmemesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » gaza gelip osurmak » ozel okul ozel hoca dershane ve etud » yazarlardan ogutler » vicortus » mutsuzken surekli uyuma istegi » seytan taslamasinda erol atar kullanmak » asirmasyon » turk basininin ve medyasinin feneri kollamasi » atsizcilar » opel insignia » lorelei » kushimoto sokagi » muslum gurses » the disquieting muses » alevi davasinda aslan kesilen ateist » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » kemalizm sol degil » eksikolik » olin edirne genclik spor » her seyin degeri elde edilinceye kadardir