yapamayacagimizdan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben takimdan ayri duz kosu yapa yapa birey oldum
  2. diyet yapa yapa hint fakirine donenler

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapamayacagimizdan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapamayacagimizdan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapamayacagimizdan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapamayacagimizdan. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » radyo uludag » karga » redwinemania » asiti kacmis kola » devedikeni » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » sozlukle ilgili istekler » no promise » kacak kelebek » uludag sozluk » karpuzkabugu » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » yeni uuser olacaklara nick onerileri » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » ask » july4th » alwayssleepy » salvatore di stefano » sadece turkiye de gorulen olaylar » silik entry havzasi » 2050 yilinda girilmesi olasi basliklar » yedi kisi birlesip yedi gol atmak » var misin yok musun adriana lima » mahler senfoni no 3 » tosun pasa » erkan ocakli » nedensiz ic sikintisi » haber sitelerinde gizli bakiniz verilmesi » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » karsi karsiya » nersoy asfer » gichin funakoshi » bozzy blues » bir kadin tarafindan sifirlanmak » sahada sortunu indiren futbolcu » the noose » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hayat serdar ortac i neden yoruyosun » self sufficient » seyh edebali » suicide redemption » zall i tanimam o da beni tanimaz