yapacak tespit kalmamasi 

kapat
  1. sozlugumuzun ana damarı olan tespit lagımının tükenmesi, bitmemiz.

zira tespit başlıklarıyla o kadar dolduk ki hakikaten biraz ilgi çekeyim sendromuna girip tespit yapamıyorum. kalmadı!

(gerizekalı olabilirim tabii o seçenek de var, görmezden gelelim)

neyse efendim tespit yapayım deken hakikaten beyin kanaması geçiriyordum. sıkıyorum sıkıyorum gelmiyor. orjinal fikir kalmadı. tıkandık, kitlendik.

sozluk bitti. yapacak tespit tek kelimeyle yok.

yani bilemiyorum, anlam veremiyorum. sonları yaşamak acıklıymış. tespit hoşçakal.

son tespit benden olsun.

not: sadece tespit demeyi seviyorum. aslında dürüst olmam gerekirse başlığı açmamın tek manası da buydu.

tespit...
    tespit.
    tespit, tespit.

tespittespittespit. evet!
    #2210425 (balon, 27.08.2007 18:45)
  2. bu da bir tespit şeklidir.
    #2210426 (torut, 27.08.2007 18:46)
  3. başlığı yanlış okumaya örnek. (bkz: yapacak tespih kalmamasi) *
    #2210434 (nickinosuke, 27.08.2007 18:47)
  4. yapacak tespit kalmayinca ne yapacagini sasiran denyo insan, yapacak tespit kalmayinca sozlugun durmasi , yapacak tespit kalmayinca ansiklopediye donen sozluk , yapacak tespit yok ben gidiyorum diyen adam gibi durumların incelenmesini doğuracak durum şeysi.
    #2210435 (daRkLove, 27.08.2007 18:48)
  5. (bkz: beklenen tespit)
    #2210442 (jassmiana, 27.08.2007 18:48 ~ 18:51)
  6. hala tespit yapanlaın aslında eski tespitleri tekrarlaması. kısırdöngü.

almadı, dönün artık evinize. the world of the tespit is over!
    #2210542 (balon, 27.08.2007 19:06)
  7. imkansızdır. uludağ sözlük yazarları yaratıcılıkta tektir. * *
    #2210565 (tepesersemi, 27.08.2007 19:09)
  8. bak bir sürü var:

(bkz: balonun kürdanla patlatılması)
    (bkz: arka arkaya on tane balon şişirmek)
    (bkz: baloncu satan amcanın hüznü)
    (bkz: balon balon mudur sorunsalı)
    #2210574 (larker, 27.08.2007 19:11)
  9. tespit ve anket içeren başlıklardan vazgeçip bilgi veren başlıklara yönelmenin gerektiğini gösteren işarettir.
    #2210680 (bohembebek, 27.08.2007 19:31)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapacak tespit kalmamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapacak tespit kalmamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapacak tespit kalmamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapacak tespit kalmamasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» metin yuksel » can yucel » dap » zall online » sort » erkegin asik oldugunda yaptiklari » slm lafina uyuz olmak » gupe gunduz » sabahin altisinda simit diye haykiran simitci » cukun kadar konus yani sus » tek kisilik yatakta uc kisi yatmak » guzel dostum » pogo » opel corsa » yurekte golge birakanlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » selpak saticiligi » joe purdy » tulips » sozlukte kaliteli kiz yazarin bulunmamasi » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » toprak kokusu » saat basina kadar istiraat et » acibadem sutu » ayabakan » eski pusku » nicklas bendtner » pkkya siir » futbol fanatigi olmak » gelen haberler arasinda » saraydaki mucevher » gormedigine inanmanin ardindan inandigini gormek » jucy » ridvan dilmen » anthony vanden borre » faiz yemek