yapacagin quot isbuquot ydu mina koyim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. mina koyim
  2. yalancinin mina koyim mi
  3. en iyi yazar benim mina koyim
  4. yeni baslayanlarin ta mina koyim
  5. bir hitabet sanati olarak mina koyim
  6. roni mina evin e tari mina mirin e
  7. quot
  8. quot homines tot sententiae
  9. aletle yapacagin isi elinle yapma
  10. senin yapacagin tanima sokayim ben

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapacagin quot isbuquot ydu mina koyim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapacagin quot isbuquot ydu mina koyim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapacagin quot isbuquot ydu mina koyim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapacagin quot isbuquot ydu mina koyim. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » radyo uludag » karga » redwinemania » asiti kacmis kola » devedikeni » sozlukle ilgili istekler » mustafa kemal ataturk » yaran diyaloglar » no promise » kacak kelebek » karpuzkabugu » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » july4th » yeni uuser olacaklara nick onerileri » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » ask » uludag sozluk » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » silik entry havzasi » salvatore di stefano » alwayssleepy » sadece turkiye de gorulen olaylar » arjen robben » peygamberlerin ayni cografyadan turemesi » motorola f3 » zaha hadid » hem musluman hem irkci olmak » ben simdi n abicam » sozluk trollerini ustuste koyup sinkaf etme istegi » akasya asilturkmen » thy pilotlari » kurt degil kurdistan dusmani olmak » resolve » imf ile anlasmanin kriz demek olmasi » liseli serap » asiti kacmis kola » yerel secimlerde akp ye oy vermeyen bolucudur » basliklari alt alta okumamak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » hizli giden atin boku seyrek dusermis » kriz teget gecti » sevismek » ekonomik kriz » olmasaydi o adam anan olurdu madam