yapabilseler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben takimdan ayri duz kosu yapa yapa birey oldum
  2. diyet yapa yapa hint fakirine donenler

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapabilseler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapabilseler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapabilseler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapabilseler. Copyright of the articles are belong to their authors.

» yaran entryler » basliklari alt alta okumak » radyo uludag » karga » redwinemania » devedikeni » asiti kacmis kola » sozlukle ilgili istekler » yaran diyaloglar » mustafa kemal ataturk » no promise » kacak kelebek » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » july4th » karpuzkabugu » 25 kasim 2006 mecidiyekoy cay simit zirvesi » sozluk yazarlarinin dogum gunleri » yeni uuser olacaklara nick onerileri » uludag sozluk » ask » arjen robben » alwayssleepy » yaran entry silinme sebepleri » sadece turkiye de gorulen olaylar » uludag sozluk ten soguma nedenleri » mad girls love song » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir » son killanma tarihi » actigi basligi unutan yazar » taksicilik » yumurta gotune dayaninca » lule » sayfa goruntulenemiyor » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » liselinin okul bitince muduru dovucem geyigi » israil » yasemin goksu » hangi ask adil ki » cg artist » kapitalizmin temel ekonomik yasasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » metriks » pkk yi acikca destekleyip inkar etmek » taraf » on yuz » dark fortress