yapabilecegim bir sey varsa lutfen soyle yalani 

kapat
  1. turk arkadaslik tarihi nin en büyük yalan kalıbı. hastalık, kaza ya da herhangi bir içine düşülen sıkıntı hadisesinde arkadaş kişisinin size telefon yolu ile ulaştığında söylediği son cümledir. ulan şerefsiz, hacı hastane masrafı kol gibi geldi at 3 5 desen yaa hiç param yok abi yaa dersin. psikolojim bozuk ya atla gel de dertleşelim desen çok işim var yaa gelemem dersin. ne s.kim kalıptır bu yapabileceğim bir şey varsa lütfen söyle. eğer gerçek arkadaşsan zaten kötü anda yanımda olursun benim. telefon etmen bile zaten tırto olduğunun işareti değil mi?

(bkz: bazı şeylere çok sinirlenmiş yazar modeli)
    #2889773 (imhotep, 24.01.2008 15:15)
  2. kılıfı önceden hazırlanmış cümledir.
    * * *
    #2889788 (nijeryadanbuyanlokiminyurdu, 24.01.2008 15:17)
  3. yapılabilecek bişey olmadığını bile bile sadece kendi vicdanını rahatlatmak amacıyla söylenen yalandır.
    #2889806 (epru, 24.01.2008 15:20)
  4. (bkz: sen bana laf mı sokuyorsun)* *
    #2889817 (tritanrix, 24.01.2008 15:22)
  5. çok pis bir yalandır. ama daha da pis olan, bu yalanı söyleyene halâ değer veren insandır. bir damla destek verip yarı yolda bırakanlar, o kişiyi çok seviyormuş gibi sadece sözle yavşayanlar baş tacı edilir. didinen, çırpınan insanlar da babayı alır.
    #2889844 (tepesersemi, 24.01.2008 15:26 ~ 23:45)
  6. hani söylemedi demesinler diye söylenen,mecburi yalandır
    #2889861 (folikasit, 24.01.2008 15:29)
  7. sözü söyleyen kişinin imkanı dahilinde olmayan bir şey isteyen şerefsizin yalan diye ifşa ettiği gerçektir.
    #2889864 (ankarakarakedisi, 24.01.2008 15:29)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yapabilecegim bir sey varsa lutfen soyle yalani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yapabilecegim bir sey varsa lutfen soyle yalani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yapabilecegim bir sey varsa lutfen soyle yalani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yapabilecegim bir sey varsa lutfen soyle yalani. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mabuah » zeval vermemek » ctrl u » akp lilerin atin cinsel organini koparmasi » babanin olmesi » king » google earth tan kabe yi bulup yedi defa donmek » yaprak film » feather » gnc » darbukator baryam » migren nobetinden sonra ki mallik » olin edirne genclik spor » cesaretsiz sevgili » hsbc nin 500 personelini isten cikarmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » sin kaf li konusmak » etnik temizlik » karadeniz caddesi » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » sensiz olmaz » eric cartman » garabet » eski sikintilari gosterip ekonomik kriz var demek » sozluk yazarlarindan aforizmalar » tanri nin sozunde durmamasi » mutlulugun anahtari » digitally imported internet radio » said nursi » tevekkul » imbat » ben seni hak etmiyorum » turk televizyonlarinda unutulmayan anlar » ben simdi n abicam » yeni baslayanlar icin istanbul » eski sevgili su an nerededir acaba sorunsali