yap pisi bitir isi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pisi pisi den baska ismi reddeden pisi
  2. pisi pisi deyince bakmayan burnu buyuk kedi
  3. bitir
  4. bitir demediniz mi lan
  5. once agzindakini bitir
  6. yen vikingi bitir su isi
  7. ya baslamasaydin ya da bitir
  8. feridun bitir
  9. tak fisi bitir isi
  10. kofteni bitir pilavin kalsin

© 2008 - uludağ sözlük

yap pisi bitir isi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yap pisi bitir isi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yap pisi bitir isi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» msn » 11 ekim 2008 estonya ispanya maci » system error » harlem de siyahilerle rap yapmak » sozlukteki sabetayistler » d bk » windows live messenger » swansea » yigit ozgur esprileri » adiadokokinezi » ucu bir arada » kurtlar vadisi pusu » kel kalmaktan korkmak » yamyamlik » deposit acount » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bon iver » basarili turbanli kadin olmamasi » pkk li kadinin patlayiciyla yakalanmasi » ozel gunlerde hediye alma sorunsali » bos salladim doluymus » ulu chat » alice cooper » bir kadina soylenebilecek en guzel sey » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » soru isareti » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » vaudeville for vendetta » george mikan » jim dunlop » radyo limon