yap islet devret 

kapat
  1. bu vatana en büyük hizmet
    #153563 (ingılışık, 06.04.2006 14:20)
  2. mert içgörenin işi.
    #153565 (doksanüç, 06.04.2006 14:23)
  3. devletin bir yere yatırım yapmadan, başka bir kuruma veya kuruluşa bir süre işletme hakkı vermesi karşılığında yaptırdığı hizmettir. özellikle barajlar için kullanılan bir yöntemdir. boğaz köprüsü de bu yolla japonlara yaptırılmıştır.
    #789939 (fewzi1907, 29.10.2006 23:50)
  4. yapma ve işletme kısmı çok iyi çalışsa da devretme kısmı bir türlü çalışmayan model.
    #2372745 (DeLi BLuE, 24.09.2007 16:39)
  5. bir nesli zengin eden olay. o nesilde biz var mıyız? hayır.
    #2372759 (nikim yok benim, 24.09.2007 16:42)
  6. şehirlerarası yeraltı raylı sistemi inşaasında devletin başvurmasını istediğim yöntemdir. açılacak ihale ile bu iş çok rahat bir şekilde yaptırılabilir firmanın masrafları ise işletme kârı bazında dönem hesabı yapılarak bir sözleşme yapılır. ve kazanan yurdum ve yurdum insanı olur. işlerin yapılması hızlanır, halk hizmete daha erken kavuşur ve devlet de vakti gelince şehirlerarası yeraltı raylı sistemi kazanmış olur.
    #3903590 (poisonx, 02.09.2008 00:55)
  7. yap pislet devret şeklinde düzeltilmesi gereken ulusal politikamız.
    #3903637 (derberker, 02.09.2008 01:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yap islet devret başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yap islet devret ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yap islet devret nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yap islet devret. Copyright of the articles are belong to their authors.

» tiras olurken yuzunu kesmek » bir insan bir insana bunu nasil yapar » uludag sozluk un stratejisi » bir kampanya cenneti olarak turkiye » giderken son kez ankara ya donup bakmak » tav » dar vakitlerde genis zamanlar » kurt sorununa cozum onerileri » sahtiyan » alevi davasinda aslan kesilen ateist » the rule of four » yildiray ogur » adayim abdullah gul kardesimdir » modayi takip etmek » ayrilik sonrasi esya krizi » buz parmak » ayse tuter » yalan soyluyorsun » bunalimdayken entry girmek » alicengiz oyunu » kozleme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » rock dinleyen apolitik genc » afrika » turkiye nin en guvenilir kurumu » fatura » en hizli baslik giren yazar