yanyana iki bilet almak 

kapat
  1. yanına birisinin oturmasını engellemek amacıyla şehirlerarası otobüslerin yanyana iki koltuğunu birden satın almak.
    #3276693 (abberline, 16.04.2008 10:43)
  2. yanına oturacak kişinin salyasını akıta akıta, horlayarak uyuması; daha da kötüsü uyuyan kişinin başının kendi omzuna düşmesi riskini almayan keyif düşkünü şahsın yapacağı iştir, akıllıcadır.
    #3277068 (black cotton, 16.04.2008 12:13)
  3. mallıktır. iki bilet yanyana alacağına uçak ile git aynı şey.
    #3277098 (sickthread, 16.04.2008 12:24)
  4. kişi ameliyatlı ise yapılması elzem olan hareket.
    #3277121 (kamasutra denedim begenmedim, 16.04.2008 12:31)
  5. arkadaşın için de almak.*
    #3277125 (sonkuzu, 16.04.2008 12:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanyana iki bilet almak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanyana iki bilet almak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanyana iki bilet almak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanyana iki bilet almak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ismail kucukkaya » cevriye » peygamberlerin ayni cografyadan turemesi » mas que nada » sonsuza kadar sevmek » moderatorlugun kaldirilmasi » elegy » karneyi aldigin gun gorusecegiz seninle » angarya » asik olunan insanin en yakin arkadasa asik olmasi » erzurumspor » 2046 » en iyi agri kesici » etrafa surekli mesgulum izlenimi veren insanlar » samsung u600 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » southern sunrise » yoruk sucuk benzeri urun » kelly pensi » ozan » baslik entry ve nick uyumu » genc siviller » franky four fingers » fm 2009 daki genc yetenekler » teror » zaman » ben kimim » ersin karabulut » 4 yilda 24 sinavla gecilen ders » shopping tv » ford fiesta » mortingen strasse » 18 kasim 2008 fenerbahce galatasaray maci » pendikspor » olum » insan muhammed in de filmi yapilsin