yanyana dalginlik 

kapat
  1. (bkz: melıh cevdet anday)

gözlerine bakıyorum
    denizden çıkarılmış bir tabaktaki kuş resmi
    dağınık köy evleri gibi orda burda
    sepetteki sümbül soğanı gibi gölgeli

yüreğimiz öylesine aşmış ki düşüncemizi
    yarışı başlatan tabanca sesi gibi
    dudaklarımız koşuya çıktıktan sonra
    duyuyoruz söylediklerimizi
    #1299058 (baris baris, 13.02.2007 16:18)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yanyana dalginlik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yanyana dalginlik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yanyana dalginlik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yanyana dalginlik. Copyright of the articles are belong to their authors.

» acilin ben maxfaktor uzmaniyim » ctrl u » baktiroglu konagi » futbol asla futbol degildir » seattle supersonics » babasi olen cocuk » all by myself » ekonomik kriz » 6 ayda bir arayan sevgili » ikinci dunya savasi » evrim teorisi » matrixxx reloaded » baklava yerken ayran icmek » pasdaran » bettyboo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » terorizm » dap » savage grace » karadeniz caddesi » haz ve mutluluk ayrimi » herboloji » unutamam » welcome to matrix » sayman » hic oy vermeyen yazar » kiz arkadasinin sevgilisini elinden alan kiz » thrall » erkeklerde pezevenklik switchi dogustan on gelir » bir cumhuriyet bir vakit bir de bulvar lutfen » avrasya tv » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » zet » internet sizin enerji ve gucunuzu aliyor » cheers darlin » selpak saticiligi