yannakis kasulides 

kapat
  1. kıbrıs rum kesimindeki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda en çok oyu alıp ikinci tura kalan aday; glafkos klerides'in partisi disi tarafından desteklenmişti.
    #3025687 (nuhungemisi, 18.02.2008 19:35)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

yannakis kasulides başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. yannakis kasulides ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu yannakis kasulides nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about yannakis kasulides. Copyright of the articles are belong to their authors.

» hoscakal » phalaenopsis » three to tango » sozlukle ilgili istekler » osmanli hakkinda bir sey bilmeyip hayran olanlar » amina koyim facebook » akp beylikduzu halkla iliskiler baskaninin kocasi » kolik » imbat » darbe pesinde kosan bir nesil 68 kusagi » yaran espriler » kizlarin en cok soyledigi yalanlar » philosofia » sozluk yazarlari » sosyalizm ve savas » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » sitemap » kısa » arude50 » binbasi ernesto olmedi daha » sacit kayasu » on yuz » istanbul » all by myself » dar atmak » siracusa » al bunu sana aldim » temizlik ve saglikla ilgili hurafeler » ai wars the awakening » kendini guzel sanan sisman kiz » allah » gul suyu » haydin namaza haydin namaza » kara carsafli chp liler » sadik yemni » cakma chp liler » seyh edebali » turkiye nin en buyuk futbol takimi galatasaray